Takecare. aplikacija iz PLIVE – brinemo zajedno s vama

Autor: Promo , 03. rujan 2023. u 22:00
Uz pomoć aplikacije mogu se zabilježiti razne zdravstvene vrijednosti /PD

Putem skeniranja QR koda na pakiranju lijeka aplikacija omogućava pristup nizu personaliziranih funkcionalnosti koje omogućuju kvalitetniju kontrolu zdravstvenog stanja.

Mi u PLIVI i Tevi smo posvećeni pacijentima, ali i njihovim njegovateljima te se trudimo razumjeti koliku su odgovornost preuzeli i u tome im želimo pružiti dodatnu podršku te savjetima, proizvodima i uslugama olakšati svakodnevicu.

Upravo iz tog razloga razvili smo besplatnu aplikaciju Takecare., koja nudi različite mogućnosti kako pacijentima tako i njihovim njegovateljima. Aplikacija je jedno od digitalnih rješenja iz PLIVE koje je postalo nezaobilazan alat u kontroli našeg zdravlja.

Aplikacija je izrađena na način da korisnicima putem skeniranja QR koda na pakiranju lijeka omogućava pristup čitavom nizu personaliziranih funkcionalnosti poput podsjetnika za uzimanje terapije, praćenja razine šećera u krvi, krvnog tlaka, razine boli, ali i sadržajima vezanima uz njihovo stanje te im na taj način omogućava jednostavniju, ali i kvalitetniju kontrolu zdravstvenog stanja.

Podjela podataka s liječnikom

Prikupljeni podaci organiziraju se u grafičke prikaze za lakšu preglednost, a mogu se podijeliti s liječnikom ili njegovateljem putem e-maila ili poruke.

Kroz aplikaciju je moguće pratiti mjerenje i podsjetnike za druge osoba tako da uz pacijente i njihovi njegovatelji dobivaju podsjetnike za uzimanje terapija što im omogućava redovitost njihovog uzimanja, a u konačnici i bolju kontrolu bolesti.

Ponekad za vrijeme jednog pregleda zna biti poprilično teško objasniti probleme i pružiti liječnicima ispravne informacije vezane uz zdravstveno stanje. Uz pomoć TakeCare. aplikacije, možete zabilježiti vrijednosti mjerenja krvnog tlaka, šećera u krvi, razine boli (migrena/dnevnik glavobolje) i tjelesnu masu, ali i postaviti podsjetnike za uzimanje terapije.

Novost je da odsad prikupljene podatke na svojoj TakeCare. aplikaciji možete podijeliti sa svojim liječnikom ili njegovateljem putem e-maila ili poruke, a prikupljeni podaci mjerenja organiziraju se u grafičke prikaze za lakšu preglednost.

Aplikacija je besplatna te je dostupna putem App store ili Google playa odnosno QR koda na slici.

Komentirajte prvi

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

New Report

Close