Škegro bez komentara na HŽ Cargo

Autor: Poslovni.hr , 02. svibanj 2013. u 16:07
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Ministarstvo je, po riječima ministra Siniše Hajdaš Dončića, zaprimilo sedam pisama interesa za privatizaciju HŽ-a Cargo i to iz Hrvatske i zemalja Europske unije.

 Vlada je na današnjoj sjednici prihvatila izvješće o provedenom postupku prikupljanja pisama interesa i pregovorima s potencijalnim investitorima u vezi promjene vlasničke strukture HŽ-a Cargo te ovlastila Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture da provede postupak prikupljanja obvezujućih ponuda.

Ministarstvo je, po riječima ministra Siniše Hajdaš Dončića, zaprimilo sedam pisama interesa za privatizaciju HŽ-a Cargo i to iz Hrvatske i zemalja Europske unije.

Podsjetimo, HRT je ranije objavio da je za preuzimanje HŽ Carga zainteresiran i Škegrin investicijski fond. HRT je naime objavio da su pisma interesa poslali DEAL d.o.o.; Nexus Private Equity Partneri d.o.o. (za fond Nexus FGS), Quaestus private Equity d.o.o. (za fond Quaestus Private Equity Kapital II) i Đuro Đaković Holding d.d.; AT Kearney GmbH; Rail Cargo Austria AG; DB International GmbH; SC Grup Feroviar Roman S.A.; Advanced World Transport (AWT) B.V. 

Borislav Škegro za Poslovni.hr kazao je danas kako je njegova politika da nikada ne komentira nijedan projekt za vrijeme njegova nastajanja. "To je naprosto stvar poslovne politike", kaže Škegro. Dodaje kako će o HŽ Cargo komentirati 'kada i ako za to dođe vrijeme'.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Who the fuck is Skegro? Neka komentira svoja ulaganja…..

New Report

Close