Sedam IT proširio se na Osijek

Autor: Darko Bičak , 03. prosinac 2015. u 22:00
Ante Jurišić/ Zarko Basic/PIXSELL

Tvrtka će se sa 75 zaposlenih povećati na njih 85.

Zagrebačka informatička tvrtka Sedam IT otvorila je novi ured u Osijeku u kojemu će biti zaposleno 10-ak ICT stručnjaka.

Kako ističu u toj kompaniji, kojoj je na čelu Ante Jurišić, širenjem poslovanja se realiziraju strateški planovi kompanije, a istodobno se stručnjacima iz Slavonije otvaraju vrata kvalitetnog zapošljavanja i pristup vodećim ICT rješenjima. Jurišić pojašnjava da je kvaliteta stručnjaka koji mogu nastavljati njihovu strategiju poslovanja bila presudan izbor pri donošenju odluke o otvaranju novog ureda u Hrvatskoj.

"Osijek je svojom snažnom ulogom razvoja kadrova IT struke posljednjih godina opravdao naš odabir, a broj kvalitetnih stručnjaka koji su se prijavili na naše oglase donio izazov u odabiru onih vrhunskih. Drago nam je da se naš tim razvoja novih rješenja i aplikacija širi, te da ćemo u Osječko-baranjskoj županiji donositi nove gospodarske i društvene vrijednosti", kazao je Jurišić. Novi uredi Sedam IT-a se nalaze u Poduzetničkom centru razvoja tehnologija BIOS iz kojeg zagrebačka tvrtka i namjerava crpiti nove kadrove za svoj tim koji trenutno broji 75 ljudi.   

Komentirajte prvi

New Report

Close