Imaju jedan veliki adut: Najnovijim potezom pohvalili su se kako su postali prvi hrvatski make up brend

Autor: Marta Duić , 19. travanj 2021. u 13:39
Make up linija nosi oznake vegan i cruelty free/PD

Na make up liniji radili smo nešto više od dvije godine, kaže Željka Čolak, osnivačica brenda Tinktura.

Domaći kozmetički brend Tinktura prošlog je tjedna na tržište izašao s make up linijom pohvalivši se kako su time postali prvi hrvatski make up brend. Kao adut naglašavaju da je riječ o proizvodima s kvalitetnim sastojcima, “bez kemije”.

Tinkturina poduzetnička priča počela je 2013. godine kada su lansirali svoj prvi proizvod: balzam zelenoga čaja. Od starta im je, kažu, ideja bila proizvoditi nešto prirodno, domaće i kvalitetno, a što su više ulazili u svijet bilja i njihovih ljekovitih svojstava to je bilo više ideja, pa tako i ova o makeup linija.

Kako kažu iz Tinkture, riječ je o prvoj hrvatskoj make up liniji pa tako od sada zaljubljenici u domaće proizvode mogu imati šminku koja podržava ideju – kupujmo hrvatsko. Ovi proizvodi pritom nose oznake veganski i cruelty free. “Na make up liniji radili smo nešto više od dvije godine.

Na taj smo se korak odlučili radi brojnih upita naših vjernih klijenata, samog tržišta te činjenice da u Hrvatskoj trenutno ne postoji brend koji se bavi šminkom.

Tinkturin make up pušten je u prodaju, a u ponudi su klasični ruževi, matt i tekući, sjajila, olovke za usne, hightlighteri, rumenila, sjenila, olovke i tuševi za oči. U ponudi imamo i make up kistove, a i originalne kozmetičke torbice.

Proizvode je moguće nabaviti u dućanima na adresama Frankopanska 14 i Malešnica v/1 u Zagrebu te putem webshopa putem kojeg dostavljamo po čitavoj regiji˝, objašnjava Željka Čolak, osnivačica brenda Tinktura. Kako ističe Čolak, sirovine za njihove proizvode su eko certificirane, dobavljaju ih većinom od domaćih dobavljača, ali dolaze i iz Njemačke, Francuske, Poljske, Italije.

“Najprodavaniji proizvodi brenda Tinktura su same tinkture i balzami, ljetni asortiman na bazi mrkve te kruti i tekući šamponi.

Zasad vrlo uspješno izvozimo preparativnu kozmetiku u Poljsku,Austriju, Njemačku, Nizozemsku, Mađarsku, Slovačku i Češku”, pohvalila se za kraj Čolak.

Komentirajte prvi

New Report

Close