Rođen je u Zagrebu, a diplomirao u New Yorku. Njegova je tvrtka postala dio najveće europske lobističke mreže

Autor: Poslovni.hr , 22. svibanj 2013. u 10:36
Natko Vlahović Screenshot)

Sudjelovao je u kampanji Howarda Deana. Njegovo zanimanje je – profesionalni lobist.

Lobistička i konzultantska tvrtka Vlahović Grupa d.o.o. postala je dio najveće europske lobističke mreže FIPRA (Finsbury International Policy & Regulatory Advisers) koja ima urede u 62 države svijeta, priopćenpo je iz Vlahović grupe.

Natko Vlahović, vlasnik i direktor Vlahović Grupe i Peter-Carlo Lehrell, glavni direktor FIPRE potpisali su 16. svibnja u Bruxellesu ugovor kojim je FIPRA dala licencu za Hrvatsku Vlahović Grupi i otvorila ured u Zagrebu.

„Ulaskom u mrežu FIPRA, Vlahović Grupa dobila je priznanje za svoj rad, te nam se otvara mogućnost savjetovati klijente iz cijelog svijeta koji imaju određeni problem ili projekt za hrvatsko tržište. Ovo nam omogućava daljnje širenje u regiju“, izjavio je Vlahović. Vlahović je rođen u Zagrebu, diplomirao u New Yorku, sudjelovao je u predsjedničkoj kampanji Howarda Deana. Njegovo zanimanje je – profesionalni lobist. 

Vlahović Grupa je prva hrvatska tvrtka specijalizirana za poslovno lobiranje u EU, analize i monitoring javnih politika i regulatornog okvira za poslovanje s uredima u Zagrebu i Bruxellesu. Od 2012. godine prijavljena je u Registar Transparentnosti Europske komisije i Europskog parlamenta, a izdana joj je akreditacija Europskog parlamenta kao jednom od 3530 subjekata. Vlahović Grupa jedna je od dvije hrvatske tvrtke koje posjeduju takvu akreditaciju.

Ulaskom u FIPRA, grupa je dobila pravo korištenja Fiprinih baza kontakata, metodologije prodaje lobističkih usluga i pristup 834 klijenta/ projekta koje FIPRA kao mreža trenutno vodi . 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Pa u NY ima pedesetak univerziteta pa je NESTO MOGAO IZABRATI!!![emo_smijeh]

Diplomirao u NY. A sto to? Inace, gospodina sam sreo jedanput. Po nicemu ga nisam zapamtio. Amorfna osoba i profesionalac.

Je li zaposlio i PRESVETLOG-Granica???

New Report

Close