Riječka kompanija svim zaposlenima isplaćuje maksimalnih neoporezivih 7.500 kuna nagrade

Autor: Poslovni.hr , 11. prosinac 2019. u 10:48
FOTO: Press

Naš glavni uspjeh tijekom 2019. godine je rast prodaje brži od referentnog tržišta na svim ključnim tržištima koje predvode Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Bjelorusija, BiH i Srbija, kažu iz tvrtke.

Riječka farmaceutska tvrtka JGL, temeljem odluke Upravnog odbora kompanije, svim će zaposlenicima Grupe na svim tržištima u prosincu isplatiti jednokratnu nagradu u iznosu od 5.000 kuna za trud i odlične rezultate ostvarene u protekloj godini. Uz nagradu, bit će isplaćena i božićnica od 1.000 kuna, što uz već isplaćen regres od 1.500 kuna čini maksimalni neoporezivi iznos prigodnih nagrada u Hrvatskoj od 7.500 kuna.

„Jako smo zadovoljni što zbog postignutih rezultata možemo nagraditi ljude. Treći kvartal završili smo s rastom od 15 posto, a godinu ćemo finalizirati prema zacrtanom planu uz dvoznamenkasti rast. Naš glavni uspjeh tijekom 2019. godine je rast prodaje brži od referentnog tržišta na svim ključnim tržištima koje predvode Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Bjelorusija, BiH i Srbija. Posljedično smo smanjili zaduženost i neto dug, te postigli financijsku stabilnost i veću profitabilnost.”, ističe Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a dodajući kako na rezultatima iskreno zahvaljuje zaposlenicima koji će za izniman napor, trud i angažman biti nagrađeni.

Također, iz JGL-a naglašavaju kako će se i sljedeća godina, u dijelu ulaganja, odnositi prije svega na zaposlenike. Uz unapređivanje uvjeta rada i nagrađivanje za ostvarene rezultate, Vučić zaključuje kako je jedan od ciljeva kompanije iskoristiti strateške suradnje s partnerima za stjecanje i razmjenu znanja i praksi.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close