ReversingLabs sklopio strateško partnerstvo s PwC-om

Autor: Josipa Ban , 20. travanj 2023. u 22:00
Suosnivač i predsjednik Uprave ReversingLabsa Mario Vuksan/PD

PwC-ove konzultantske usluge u kombinaciji s platformom ReversingLabsa omogućit će organizacijama bolju zaštitu od sve složenijih napada na lanac nabave softvera.

Domaća softverska kompanija ReversingLabs, specijalizirana za otkrivanje i sprječavanje napada u lancu opskrbe softverom, sklopila je strateško partnerstvo s PwC-om, britanskom konzultantskom kućim.

PwC-ove konzultantske usluge u kombinaciji s platformom ReversingLabsa omogućit će organizacijama bolju zaštitu od sve složenijih napada na lanac nabave softvera, poručuju iz ReversingLabsa, kompanije koja većinu prihoda, 90%, ostvaruje na američkom tržištu.

“Više nego ikada dobavljači ovise o dobavljačima softvera zbog čega se rađa potreba za automatizacijom kako bi se rizici proizašli iz tih odnosa mogli procijeniti brzo i na veliko. Potreba je još veća kada se zna da se dobavljači softvera oslanjaju na otvoreni kod, a on je sve više na meti zlonamjernih aktera”, ističe Mario Vuksan, predsjednik Uprave ReversingLabsa.

Penny Flint, partnerica u britanskom PwC-u, dodaje da će partnerstvo značajno pomoći tvrtkama da otkriju i razumiju rizike koji dolaze iz softvera. A ono će se sastojati u tome da će kupci kombinirane usluge moći vizualizirati komponente u lancu nabave softvera i rizik koji predstavljaju za poslovanje.

Moći će automatizirati jamstva te će dobiti alate i znanja za zaštitu lanca nabave od početka do kraja. Time će smanjiti vjerojatnost i učinke napada putem zloćudnih softvera i neovlaštenog mijenjanja, i to kroz čitav ciklus razvoja i upotrebe softvera.

Komentirajte prvi

New Report

Close