Radnicima KTC-a božićnica 2000 kuna i neradne nedjelje, najboljima još 1000 kuna ekstra

Autor: Sergej Novosel Vučković , 11. prosinac 2019. u 15:49
Foto: press

odsjetimo, predsjednik Uprave KTC-a Ivica Katavić nedavno je obznanio da taj lanac, sa sjedištem u Križevcima, neće raditi nedjeljom, tj. sve će KTC-ove trgovine taj dan biti zatvorene.

Svi zaposlenici trgovačkog lanca KTC-a u više od 20 robnih centara, restorana, benzinskih postaja i poljoljekarni u 20-ak gradova sjeverne i istočne Hrvatske, njih ukupno 1400, dobiva božićnicu od 2000 kuna, kao dar za predstojeće blagdane. No, veći dar svima predstavlja već prije najavljeno ukidanje radne nedjelje, koje nastupa od Nove godine. Podsjetimo, predsjednik Uprave KTC-a Ivica Katavić nedavno je obznanio da taj lanac, sa sjedištem u Križevcima, neće raditi nedjeljom, tj. sve će KTC-ove trgovine taj dan biti zatvorene.

Tvrtka je u Zagrebu u restoranu Globus upriličila blagdansko druženje, uz sudjelovanje više od tisuću svojih radnika, a tom je prilikom vodstvo KTC-a, koje čine i otac ove obiteljske tvrtke i njen vlasnik Ivan Katavić te njegov sin i brat i zamjenik predsjednika Ivice, Siniša Katavić, proglasilo najbolje robne centre, restorane, pumpe i poljoljekarne, kao i najbolje radnike.

To je tradicionalni izbor kojim se vrednuje produktivnost i drugi parametri uspješnosti, a novčana nagrada osigurana je svakom od zaposlenika. Tako je najbolji robni centar onaj u Križevcima, gdje je svakom radniku pripalo po tisuću kuna, najbolji perma izvrnosti je RC Ivanec (svakome po 500 kn), najbolji je restoran Klara Križevci (svakome po 1000), najbolja benzinska postaja KTC-a je također križevačka (po 1000 kuna nagrade svakom), najbolju poljoljekarnu ima Slatina (1000 kuna svakom djelatniku), najbolji je vozač Željko Keleković, najbolji kuhar Božica Vrbančić, najbolji konobar Marijana Španić Budaj, a najbolji djelatnik poljoljekarne Slavica Kujundžić. Najbolji u svim benzinskim postajama je Goran Plavček, dok je najbolji djelatnika KTC-a Jadran Tanja Antunović. I svima njima je 'sjelo' još po tisuću kuna bonusa u gotovini.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bravo!!!

New Report

Close