Radnici trgovačkog lanca: ‘Plakali smo od sreće kad smo čuli da više nećemo raditi nedjeljom’

Autor: Poslovni.hr , 07. studeni 2019. u 15:16
Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

Ne boje se da će izgubiti kupce.

Kad smo čuli za tu odluku, od sreće smo gotovo svi zaplakali", iskreno je priznala za Večernji list prodavačica Jasmina Rušak iz križevačkog trgovačkog diva KTC-a. Gospođa Jasmina, koja radi u koprivničkom robnom centru KTC-a, majka je dvoje male djece. Nju je odluka poslovodstva da od iduće godine ne rade nedjeljom u srijedu zatekla na radnom mjestu.

"Djeca su nedjeljom doma, ne idu u školu i iskreno se radujemo što će cijela obitelj taj dan provesti zajedno", reći će Jasmina Rušak. Ne boji se da će izgubiti kupce jer ima mnogo onih koji redovitu kupuju u KTC-u i vjeruje da će potrebnu nabavu, umjesto nedjeljom, odraditi u subotu.

Njezino oduševljenje dijeli i kolegica Sanja Ledinski, također majka koja jedva čeka da baš taj dan provede s obitelji. "Znamo biti slobodni u tjednu, ali nijedan dan ne može nam zamijeniti nedjelju. To je dan koji treba biti posvećen obitelji", zaključuje Sanja Ledinski. Inače, križevački trgovački div KTC već treću godinu ne radi za vjerske blagdane, a od 1. siječnja iduće godine svoja će vrata zatvoriti i nedjeljom, piše Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close