30 godina hrvatskoga gospodarstva
In Time

Prva domaća kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske

12 poslovnica, više 250 djelatnika, 150 dostavnih vozila, vlastito carinsko i logističko skladište te distributivni c…
Promo
31. svibanj 2021. u 09:00
Foto: In Time

Tvrtka In Time je jedna od vodećih kurirskih službi u regiji koja prednjači svojom brzinom, kvalitetom i pouzdanošću usluge na području distribucije pošiljaka.

In Time je osnovan 1991. godine u Zagrebu i do danas je narasla u jednu od vodećih kurirskih kompanija u Republici Hrvatskoj. Od svoga osnutka pa do današnjeg dana, In Time postavlja standarde u kurirskom poslovanju na domaćem tržištu.

12 poslovnica, više 250 djelatnika, 150 dostavnih vozila, vlastito carinsko i logističko skladište te distributivni centar samo su dio današnje slike In Time-a u Hrvatskoj.

Fleksibilnošću naših specijaliziranih timova u mogućnosti smo riješiti svaki zahtjev za distribucijom pošiljaka u domaćem i međunarodnom prijevozu, bez obzira na vrstu ili potrebnu brzinu prijevoza. Hitna međugradska dostava, međunarodna distribucija – za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, međunarodna distribucija putem TNT Express i FedEx Express sustava, carinsko posredovanje – vlastito carinsko skladište samo su dio usluga koje In time pruža na jednom mjestu.

Predstavništva u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji su rezultat širenja tvrtke kroz proteklih 20 godina, kao rezultat potrebe da svojim partnerima olakša poslovanje i predstavi ih kao tvrtke kojima je stalo do visokokvalitetne usluge, te smo prva domaća kurirska tvrtka koja se proširila izvan granica Hrvatske.

In Time je od samog osnutka tvrtke, agent za međunarodnu kurirsku službu TNT Global Express, Logistics & Mail. Od 2018, godine In Time je nositelj licence za Federal Express Corporation (FedEx) u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

New Report

Close