Grupa ne otkriva čije su ponude za dokap Đure Đakovića

Autor: Poslovni.hr , 16. rujan 2020. u 21:59
Traže se potencijalni investitori, Foto: Pixsell

Poslovni dnevnik pisao je nedavno da su tri tvrtke izravno iskazale zanimanje -grupacija DIV, grupacija PPD, tj. Energia naturalis Grupa, te slovenska grupacija Iskra.

Đuro Đaković grupa u srijedu je objavila da je zaprimila neobvezujuće ponude potencijalnih investitora za sudjelovanje u restrukturiranju dokapitalizacijom.

“Nastavno na javni poziv za sudjelovanje u restrukturiranju Đuro Đaković grupe d.d. dokapitalizacijom, Uprava obavještava da je društvo zaprimilo neobvezujuće ponude od potencijalnih investitora. U idućim danima razmotrit će ih te odlučiti o daljnjim koracima”, navodi se u objavi na Zagrebačkoj burzi, ali se ne iznose detalji o pristiglim ponudama. Uprava naglašava da su one isključivo neobvezujuće te da bilo kakva odluka o restrukturiranju dokapitalizacijom spada isključivo u domenu glavne skupštine.

“Smatramo da bi objava bilo kakve dodatne informacije u ovom trenutku mogla djelovati zbunjujuće i obmanjujuće na investicijsku javnost. Društvo će i dalje o svim relevantnim činjenicama pravovremeno izvješćivati investicijsku javnost”, zaključuje se u objavi. Javni poziv za neobvezujuće iskazivanje interesa investitora za restrukturiranju grupacije dokapitalizacijom bio je sredinom lipnja, pisma namjere mogla su se slati do 13. srpnja. Poslovni dnevnik pisao je nedavno da su tri tvrtke izravno iskazale zanimanje -grupacija DIV, grupacija PPD, tj. Energia naturalis Grupa, te slovenska grupacija Iskra.

Komentirajte prvi

New Report

Close