Preminuo član Uprave Styria Media Group Kurt Kribitz

Autor: Poslovni dnevnik , 23. svibanj 2022. u 15:13
Kurt Kribitz pridružio se Styriji 2002. godine i od tada je obnašao mnoge važne funkcije/Marija Kanižaj

Kribitz je rođen 26. lipnja 1957. u austrijskom mjestu Sankt Veitu an der Glan, diplomirao je na Visokom grafičkom saveznom Institutu za nastavu i istraživanje u Beču.

Nakon duge i teške bolesti prošle je srijede u Austriji umro Kurt Kribitz, član uprave Styria Media Group.

Styria Grupi se Kribitz, kojeg mnogi kolege i poslovni suradnici opisuju kao dosljednog i vrijednog profesionalca koji je volio tiskanu riječ i koji je vjerovao u tiskano novinarstvo ne plašeći se svih inovacija, a koji je s jednakim uvažavanjem pristupao svim ljudima, pridružio 2002. godine.

Od tada je, obnašajući mnoge važne funkcije, nesebično dijeleći znanje, ali i učeći druge upornosti doslovce značajno utjecao na uspješnost poslovanja cjelokupne grupacije, kako u Austriji, tako i u Hrvatskoj i regiji.

Kribitz je rođen 26. lipnja 1957. u austrijskom mjestu Sankt Veitu an der Glan, diplomirao je na Visokom grafičkom saveznom Institutu za nastavu i istraživanje u Beču, a nakon toga bio na vodećim pozicijama u tiskarskoj i nakladničkoj industriji.

Dodatno se školovao i educirao na Bečkom Sveučilištu kao i na Sveučilištu primijenjenih znanosti. Iza sebe ostavlja suprugu Hildegardu te troje djece i dvoje unučadi.

”Kurt Kribitz bio je izuzetan kolega, koji je sa svim svojim iskustvom u tiskarskom sektoru, u logistici i u komercijalnim poslovima značajno doprinio uspješnom razvoju Styria Grupe proteklih godina. Za to mu dugujemo najveću zahvalnost”, kazao je Markus Mair, predsjednik Styria Media Group.

Da se najviše divi predanosti i stručnosti kojom je Kurt Kribitz pomogao u oblikovanju promjena u cjelokupnoj novinarskoj i tiskarskoj industriji sa svim njezinim aspektima poručio je Bernhard Kiener, član uprave Styria Media Group.

Od velikog profesionalca oprostio se i Friedrich Santner, predsjednik Nadzornog odbora Styria Media Group.

Komentirajte prvi

New Report

Close