PLIVA i Teva u potrazi su za novim kadrom

Autor: Promo , 24. travanj 2022. u 22:00
Press photo

Osim proizvodnje razvijamo i druge dijelove poslovanja te se sve više novih globalnih projekata počinje voditi upravo iz Hrvatske.

PLIVA je već dugi niz godina stabilan i pouzdan partner hrvatskoga gospodarstva te smo ponosni što i u posljednjih nekoliko, dosta izazovnih, godina nastavili davati svoj doprinos širenjem poslovnih aktivnosti te otvaranjem novih radnih mjesta.

Pratimo strategiju Teva grupe, čija smo ponosna članica, i kontinuirano radimo na razvoju poslovanja. U posljednje dvije pandemijske godine proširili smo naše proizvodne kapacitete te otvorili više od 100 radnih mjesta unutar proizvodnje i održavanja. Osim proizvodnje razvijamo i druge dijelove poslovanja te se sve više novih globalnih projekata počinje voditi upravo iz Hrvatske.

Takvi projekti, osim što doprinose rastu i razvoju kompetencija naših zaposlenika, čine nas konkurentnijom kompanijom. Primjerice, naš odjel Digitalnih aktivnosti radi na projektima digitalizacije, implementacije, upravljanja i optimizacije najmodernijih sustava u različitim segmentima poslovanja na čitavom nizu tržišta unutar Teva grupe pa tako i na tom području kontinuiramo tragamo za specifičnim znanjima i novim kadrovima koje zapošljavamo u našim timovima.

Znanje za globalno tržište

Da se iz Hrvatske može uspješno raditi za globalno tržište također dokazuju i naši zaposlenici u Globalnim poslovnim servisima (GBS) te centrima dijeljenih aktivnosti za ljudske potencijale te nabavne operacije.

Ta poslovna područja kontinuirano se šire preuzimajući kompleksnije poslove i dokazujući da naši zaposlenici imaju vrlo konkurentno znanje i na europskom i svjetskom tržištu. U svojim poslovnim aktivnostima kolege iz ovih područja pružaju podršku mnogim Tevinim tržištima u Europi i svijetu.

Kroz proteklih nekoliko godina ovi su se timovi razvijali, kako u broju članova, tako i u kompleksnosti aktivnosti koje obavljaju, što je još jedna potvrda visokokvalitetne potpore i uspješnog vođenja međunarodnih projekata za koje smo zaduženi.

U sljedećem ćemo razdoblju biti u potrazi za novim stručnjacima i talentima koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom poslovanju, što je, osim velike odgovornosti ,svakako i izvrsna prilika za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima.

Članovi naših timova imaju mogućnost kontinuirano učiti, napredovati i usavršavati se kroz suradnju s multidisciplinarnim timovima na lokalnoj i globalnoj razini. Iskustva nekih od njih možete pročitati u nastavku:

U Tevi radim već 4.5 godine i niti u jednom trenutku nisam požalila što sam odabrala taj put u karijeri. Posao je sam po sebi izazovan i motivirajući. Radim s ljudima koji mi se sviđaju i koji me motiviraju u pozitivnom smislu. Lijepo je raditi u uistinu globalnom timu i sudjelovati na raznim projektima. Posebno mi se sviđa Tevina kultura međuljudskih odnosa, poštivanje kulturoloških razlika, različitih perspektiva i svjetonazora. Preporučila bih rad u Tevi svakome tko je timski igrač, brzo uči, želi raditi u dinamičnom okruženju, razviti svoje jezične vještine i biti dio velike globalne priče.

Andrea Jurlina; Team Lead, GBS AP

Krajem 2021. godine zaposlila sam se kao student  Plivi i već nakon 4 mjeseca ponuđen mi je ugovor  radu, kojeg sam naravno sa zadovoljstvom prihvatila. Radna atmosfera u Plivi je odlična i dinamična, svakodnevno se uči i primjenjuje puno korisnih i bitnih stvari, a kolege su uvijek spremne na suradnju i prijenos znanja. Timski rad i kolegijalnost su svakako prisutni i zaista je užitak biti dio AP tim.

Iva Varl, Accountant, GBS AP Switzerland & Portugal

Ako želite raditi u tvrtki čiji zaposlenici svojim radom pomažu milijunima ljudima diljem svijeta, privlači vas dinamičan posao te volite učiti i razvijati se – provjerite otvorene pozicije, prijavite se i postanite dio PLIVINOG i Tevinog velikog tima.

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partneri

New Report

Close