PlanRadar ostvario cilj: Povećali broj zaposlenih za 80 posto

Autor: Poslovni dnevnik , 25. siječanj 2023. u 11:23
Osnivač PlanRadara Domagoj Dolinšek i regionalni menadžer za istočnu Europu Bojan Petković/J. Regović/PIXSELL

I ubrzano širenje po svjetskim tržištima realizirano je ekspresno, uz 12 ureda u Europi, PlanRadar je otvorio urede u SAD-u, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Australiji te Singapuru i Brazilu.

PlanRadar, hrvatsko-austrijski scale-up, koji je lani nadmašio sva očekivanja prikupivši krajem siječnja svježih 69 milijuna dolara investicije za ubrzano zapošljavanje i globalnu ekspanziju, pohvalio se kako je protekle godine ostvario impresivne rezultate unatoč dramatičnim izazovima na svjetskom tržištu.

Da su i po pitanju privlačenja novih talenata ispunili planove zacrtane uoči prikupljanja kapitala govori podatak da su brojku od 400 zaposlenih (rast od 80%) dosegnuli već završetkom prošle godine.

I ubrzano širenje po svjetskim tržištima realizirano je ekspresno, uz 12 ureda u Europi, PlanRadar je otvorio urede u SAD-u, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Australiji te Singapuru i Brazilu.

“Digitalizacija i digitalna transformacija zahvaća sve sektore, a građevinski nije iznimka. Iznimno smo ponosni što smo predvodnici digitalizacije radnih procesa u građevinskom sektoru i upravljanju nekretninama, a u 2023. nastavljamo u istom smjeru dodatno razvijajući naš softver novim značajkama.

Prošla godina je za nas bila iznimno uspješna u, a prestižna nagrada Scale-Up koju smo osvojili na događanju EY Entrepreneur of the Year Award 2022 samo je potvrda naše uspješne poslovne strategije” izjavio je Bojan Petković, regionalni menadžer PlanRadara za istočnu Europu.

Dodaje da je 2022. aplikacija koju globalno koristi 120.000 profesionalaca ostavila više od devet milijardi interakcija, više od 20 terabajta skinutih i učitanih podataka mjesečno, više od osam milijuna kreiranih ticketa, 14 milijuna učitanih slika te 1,2 milijuna dodanih tlocrta.

Komentirajte prvi

New Report

Close