Ovo je prilika da nastavimo raditi ono što smatramo važnim

Autor: Poslovni dnevnik , 05. lipanj 2022. u 22:00
Lovela Raguž, HR Business Partner Tokić/PD

Na ukupno iskustvo i doživljaj radnog mjesta ne utječu samo konkretni poslovni zadaci, već čitav spektar naizgled manje važnih okolnosti.

Jako smo svjesni da na ukupno iskustvo i doživljaj radnog mjesta ne utječu samo konkretni poslovni zadaci, već čitav spektar naizgled manje važnih okolnosti. Upravo smo tu prepoznali svu vrijednost projekta Iskustvo zlata vrijedi, koji se nadovezuje na naše dosadašnje prakse i nadopunjuje se s našim temeljnim vrijednostima te vizijom razvoja kompanije.

Mladim osobama generalno pristupamo svjesni njihove mladosti i činjenice da ne posjeduju poslovno iskustvo, što je sastavni dio profesionalnog odrastanja koje svi prolazimo. Svatko od nas je nekad bio početnik, stoga znamo koliko je značajno uz sebe u tim trenutcima imati kvalitetne mentore i podršku u korištenju teoretskih znanja u praksi.

Upravo to je bila naša glavna motivacija tijekom projekta jer danas student, sutra zaposlenik, se ne mora samo usmjeriti u zadatak već integrirati u sustav. Tada će lakše rješavati probleme, ali se i bolje osjećati i kao čovjek i kao zaposlenik.

To je istovremeno i jedan od načina na koji vraćamo zajednici, što je nama iznimno važno. Tvrtka i zaposlenici svake godine sudjeluju u više društveno odgovornih kampanja iz kojih je proizašlo mnogo pozitivne energije, a najsretniji smo kad vidimo da takve aktivnosti iniciraju sami zaposlenici. Tada znamo da dobro radimo.

Jedan od takvih projekata je “Srce u pokretu”, nastalo spontanom odlukom naših zaposlenika da se pomogne stradalima na Banovini. Tu su i “72 sata bez kompromisa” i projekt Poslovnog – “Iskustvo zlata vrijedi” koji se svojom tematikom pokazao prije svega kao prilika za nas da nastavimo raditi ono što inače radimo i smatramo važnim. Zahvalni smo i zadovoljni pruženom prilikom da sudjelujemo u ovoj priči!

Tvrtka Tokić kao kompanija već godinama surađuje s brojnim školama i sveučilištima na integraciji mladih i obrazovanih ljudi u svoje poslovanje. Dio toga provodi se i kroz naš Tokić edukacijski centar (TEC) koji je i aktivni suorganizator školskih natjecanja.

Komentirajte prvi

organizator
pod pokroviteljstvom
glavni partner
partneri

New Report

Close