Ovo je najbolja hrvatska tvrtka u kategoriji zadovoljstva kupaca

Autor: Poslovni.hr , 14. rujan 2016. u 12:30
Foto: Sense Consulting

Sense Consulting d.o.o. je u prvom krugu izabran od strane nezavisnog odbora. Evaluacija se vršila prema EBA skali vrijednosti koje uključuju inovacije, etiku i uspjeh. Nakon prvog kruga, Sense Consulting d.o.o. ide u drugi krug natjecanja, koje uključuje javno glasanje.

Sense Consulting d.o.o. prepoznat je kao leader na najvećem europskom poslovnom natjecanju – European Business Awards 2016/2017

Sense Consulting d.o.o. proglašen je državnim prvakom Hrvatske na European Business Awards (EBA), koja je sponzorirana od strane RSM International. EBA je najveća europska poslovna nagrada koja promovira poslovnu uspješnost i najbolju praksu u europskoj poslovnoj zajednici.

Nagrada, koja se dodjeljuje desetu godinu zaredom,  podržana je od strane poslovnih lidera, akademika i političkih predstavnika iz cijele Europe. Ove je godine na natjecanju sudjelovalo 33.000 tvrtki iz 34 zemalja.

Sense Consulting d.o.o. je u prvom krugu izabran od strane nezavisnog odbora. Evaluacija se vršila prema EBA skali vrijednosti koje uključuju inovacije, etiku i uspjeh. Nakon prvog kruga, Sense Consulting d.o.o. ide u drugi krug natjecanja, koje uključuje javno glasanje.

Sense Consulting d.o.o. je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu i međunarodno priznate kvalitete. Naši klijenti su velike, srednje, male i Start – up tvrtke, tijela državne uprave, vlade i institucije te internacionalne organizacije. Fokus poslovanja tvrtke je na inovacijama, inovativnom pristupu poslovanju, tržistu i razvoju individualiziranih rješenja. Specijalizirani smo za savjetovanje u području EU i nacionalnih fondova, jačanju poslovne konkurentnosti, inovacijama  i savjetovanju u javnom sektoru. Sense Consulting d.o.o. pomaže tvrtkama da učinkovito upravljaju svojim troškovima, da povećaju svoje prihode, osvoje nova tržišta, razviju nove proizvode te da financiraju svoja ulaganja na najpovoljniji mogući način (dobivajući potpore iz nacionalnih i EU izvora), dok javnim tijelima pomažemo da povećaju svoju učinkovitost i produktivnost tijekom služenja javnosti.

“Ponosni smo što smo izabrani da predstavljamo Hrvatsku kao državni prvaci. European Business Awards je vodeća nagrada u području poslovanja. Iznimno je atraktivna za mnoge europske kompanije i drago nam je što smo prepoznati od strane europske poslovne zajednice.”, izjavio je Vedran Antoljak, direktor Sense Consulting d.o.o.

Adrian Tripp, Predsjednik Uprave European Business Awards, izjavio je: "Čestitam Sense Consulting-u d.o.o. što je izabran da predstavlja svoju zemlju kao državni prvak . Oni su ključni za  jačanje poslovne zajednice u Europi, te su pokazali osnovne principe koje tražimo, a to su: inovacija, etika i uspjeh.”

U sljedećoj fazi natjecanja tvrtke trebaju izraditi video prezentacije, u kojima prezentiraju svoju jedinstvenu priču i poslovni uspjeh.  Neovisni suci će najboljima dodijeliti status „Ruban d'Honneur„ te će izabrana poduzeća ići na Gala finale 2017. godine.

Video materijali će biti prezentirani na web stranici European Business Awards. Javno glasovanje će se održati u dva kruga te tvrtka koja dobije najviše glasova, postat će „National Public Champion“. Prošle godine sveukupno je prikupljeno 227.000 glasova. Tvrtke su  podržali njihovi klijenti, zaposlenici, kolege, ali i opća javnost.

Glavni je sponzor RSM, šesta po veličini mreža nezavisnih revizora, poreznih i konzultantskih tvrtki na svijetu. RSM sponzorira European Business Awards od njezina nastanka. Glavni cilj European Business Awards je podržati razvoj snažnije i uspješnije poslovne zajednice u Europi. Ostali sponzori i partneri ove prestižne nagrade su UK Trade and Investment, ELITE i PR Newswire.

Na natjecanju 2015/16, bila su uključena sva tržišta zemalja članica Europske unije, zajedno sa Turskom, Norveškom, Švicarskom, Srbijom i Makedonijom. Ukupni prihod navedenih zemalja premašuje 1,2 bilijuna € i broji više od 2,5 milijuna zaposlenih.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Najbolji consulting u Hrvatskoj je Ivana7.

Pogrijesila je samo 2 puta u zivotu i oba puta parovi su bili u Turskoj hokejaskoj ligi.

Ako je Sense najbolji kakvi su drugi? Imaju needucirane konzultante koji debelo precjenjuju vrijednost svojih savjeta.

New Report

Close