Overseas Express u srce dostavne sezone ulazi s 200 novih pick up lokacija

Autor: Poslovni.hr , 22. studeni 2021. u 14:41

Kako bi zadovoljio rastuće potrebe korisnika, Overseas Express širi svoju mrežu pick up lokacija za 200 novih lokacija trgovačkog lanca Boso.

Ususret vrhuncu sezone online kupovine, Overseas Express je povećao svoju mrežu pick up lokacija za čak 200 novih poslovnica te trenutno svojim korisnicima nudi gotovo 550 lokacija na kojima mogu preuzeti ili vratiti svoje pakete. U širenje mreže Overseas Express Shopova kontinuirano se ulaže tijekom protekle dvije godine, a najnovije partnerstvo s trgovačkim lancem Boso koji ima čak 203 prodajna mjesta na području Slavonije, svim će korisnicima dostavnih usluga znatno olakšati preuzimanje paketa.

Gregor Hueber, direktor Overseas Express

„Naš je cilj i želja prilagoditi se navikama i potrebama naših korisnika koji danas sve više kupuju online, ali nisu nužno u vrijeme dostave na svojoj adresi i žele preuzeti paket na nekoj od pick up lokacija u svom susjedstvu i to u vrijeme kad njima odgovara. Ovo partnerstvo s trgovačkim lancem Boso sigurno će pružiti dodatnu vrijednost za sve naše korisnike koji već posjećuju Boso trgovine i za sve one koji jednostavno žele sami birati vrijeme i mjesto dostave“, izjavio je Gregor Hueber, generalni direktor Overseas Expressa.

S rastom e-trgovine, mijenjaju se navike potrošača, koji sve više svoje kupnje obavljaju u online trgovinama, no, sve više njih želi preuzimanje paketa na lokaciji koju sami odaberu i u vrijeme koje njima odgovara. Korisnik jednostavno putem online aplikacije ili u dogovoru s dostavljačem može promijeniti odnosno preusmjeriti svoju dostavu na najbližu Overseas Express Shop adresu.

Uz dosadašnje partnere: iNovine, Crodux, Tifon i Tobacco te nove Boso lokacije, Overseas Express nudi najveću mrežu poslovnica za preuzimanje i povrat paketa. Velika novost za sve korisnike je usluga povrata paketa, koju Overseas Express samo za svoje korisnike pruža na svih 550 Overseas Express Shop lokacija. Korisnici više ne moraju čekati dostavljača na svojoj adresi niti za preuzimanje niti za povrat paketa.

Komentirajte prvi

New Report

Close