Novi adut u borbi za radnike: Osim dobrih primanja i bonusa, Valamar nudi i smještaj u hotelu s bazenom

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2019. u 10:50
FOTO: Press

Minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna za zaposlenike koji odrade puni mjesečni fond sati, 13. plaća u iznosu od 5000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji će u 2019. godini raditi najmanje deset mjeseci.

Tu su još i posebne nagrade u iznosu od 1200 do 2000 kuna za sezonske radnike i božićnica od 2000 kuna za sve stalno zaposlene djelatnike samo su neki od benefita koje Valamar Riviera nudi svojim zaposlenicima. Najveća hotelska kompanija u Hrvatskoj tako kontinuirano radi na podizanju standarda za svoje zaposlenike.

Pored toga, kompanija svim svojim zaposlenicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurava kvalitetan smještaj i tople obroke, a od ove godine sezonski radnici koji će doći raditi u destinaciju Rabac bit će smješteni u hotelu s bazenom.

Novootvoreni hotel za zaposlenike Kuća Valamar u Rapcu ima tri objekta sa smještajnim jedinicama te brojne pogodnosti.

U glavnom objektu nalazi se recepcija za prijavu te pansionski restoran u kojem se poslužuje doručak, a druga dva objekta opremljena su zajedničkom kuhinjom sa svom opremom te priborom potrebnim i za samostalno pripremanje obroka. Za zajednička druženja i opuštanje nakon posla, zaposlenicima su na raspolaganju prostor za video i društvene igre opremljen igraćom konzolom, stolnim nogometom, stolnim hokejem, pikadom i društvenim igrama, dnevni boravak sa zajedničkim televizorom te vanjske zone za druženje s roštiljem. U sklopu hotela za sezonce je i prostor predviđen za odlaganje bicikala te praonica i sušionica rublja.

Komentari (1)
Pogledajte sve

jesu li oni razmišljali da radnike smjeste u sve svoje smještajne jedinice, a da gostima naplaćuju rad na sobarskim i konobarskim poslovima? da uvedu novi trend, ionako u zapadnoj europi praktički više skoro nitko ne radi fizičke poslove, možda bi imali interes za aktivni odmor?

ili da se nudu avanturistički odmor – dođete na jadran i zadužite fiskalnu blagajnu, i onda se 2-3 tjedna naganjate s poreznim inspektorima? adrenalinski odmor?

ovo što nudi valamar imalo bi smisla samo u jednoj varijanti – da se radnicima ponudi povoljan otkup smještaja, da recimo za 5 godina mogu otkupiti sobe u kojima odsjedaju. ako im se to isplati, onda se isplati i radnicima kod njih raditi. inače – pravac irska i njemačka.

New Report

Close