Na naplatu nam dolazi činjenica da je Konzum jedini trgovački lanac koji ima svoju internet trgovinu

Autor: Marija Crnjak , 27. ožujak 2020. u 12:15
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Interes za kupnju u Konzumovoj online trgovini ovih dana porastao je za stotine puta, i ekipa Konzum klika radi sve da se prilagodi situaciji, odgovorili su na naš upit iz Konzuma.

U ovom lockdownu na naplatu dolazi činjenica da je Konzum jedini trgovački lanac koji ima svoju internet trgovinu, koja je ovih dana očekivano, zbog ogromnog interesa, zaštekala. Interes za kupnju u Konzumovoj online trgovini ovih dana porastao je za stotine puta, i ekipa Konzum klika radi sve da se prilagodi situaciji, odgovorili su na naš upit iz Konzuma.

“Novi termini za dostavu otvaraju se svakodnevno iza ponoći kad započne novi dan ili u poslijepodnevnim satima kad je to moguće, i to za sve gradove u Hrvatskoj u kojima je dostupna naša usluga, a trenutni rok dostave robe iznosi sedam dana. Opskrbni lanac Konzuma i u ovim trenucima rasta potražnje dobro funkcionira te su naša skladišta i prodavaonice kvalitetno opskrbljene, pri čemu najveći naglasak stavljamo na suradnju s domaćim dobavljačima, koja je strateški prioritet u našem poslovanju od samog početka pa tako i u trenutnoj situaciji”, ističu iz Konzuma.

Dodaju kako istovremeno dodatno pojačavaju zalihe s naglaskom na namirnice koje kupci najviše traže poput mlijeka, soli, šećera, ulja, riže, tjestenine, svih vrsta konzerviranih proizvoda te toaletnog papira. Navedene kategorije proizvoda su značajno rasle u posljednjem periodu pa kod nekih bilježe dvostruke prodajne brojke, a kod nekih i višestruko veću prodaju.

Podsjetimo, nekoć je od trgovačkih lanaca koji pretežno imaju prehrambeni asortiman dostavu imao i Mercator. Ostali trgovački lanci nisu je uspostavili. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i jučer je pozvao da se u što većoj mjeri uspostavi online naručivanje i dostava, no to nikako nisu jednostavni procesi, pogotovo u ovim uvjetima.

Komentari (8)
Pogledajte sve

na eKupi uredno primaju narudžbe , jedino je isporuka malo duža što u ovakvim sitacijama je zanemarivoooo

Svoju prvu i jedinu nardužbu iz Konzuma obavila sam kad su tek krenuli s tim i razočarala se jer su dostavili artikle kojima je za dan ili dva isticao rok trajanja. Pokušam danas, nemaju termina za dostavu, dakle odustajem…

Diskont Stanić nema niti jedan hrvatski proizvod, ponavljam- niti jedan. Toliko sebičan i ne solidaran prama tisućama naših proizvođača, nisam.  mzr1 to sve govori o tebi i još se hvališ time…

Ima i eKupi, odlična ekipa i svaka čast ljudima!

Naručio osobno par narudžbi i sad čekam isporuku, malo im je isto gužva ali sve 5. bolje nego hodat po vani.

https://www.lider.media/poslovna-scena/hrvatska/trazi-se-dostava-evo-jos-jedan-nacin-kako-mozete-narucivati-prehrambene-proizvode-130678

New Report

Close