Mladima omogućiti stjecanje prvih radnih iskustava

Autor: Poslovni dnevnik , 05. lipanj 2022. u 22:00
Foto: Pixabay

Stvoriti okruženje da se potakne zaposliti što veći broj mladih da ostanu u Hrvatskoj i na taj način doprinese zajedničkom boljitku.

Za projekt Iskustvo zlata vrijedi iz PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima kažu da je izniman i hvalevrijedan u kojem su sudjelovali od njegovog samog pokretanja, osam godina zaredom.

Također, bili su partneri i u projektu Hrvatska pamet Hrvatskoj od samog početka te sponzori časopisa Radost osnovnim školama diljem države niz godina.

Glavna zadaća projekta Iskustvo zlata vrijedi širenje je svijesti društva o problemu s kojim se suočavaju mladi s invaliditetom i slabijeg socijalnog statusa i to uz istovremeno pružanje potpore u pronalasku adekvatnog mjesta za radnu praksu, u budućnosti možda i zaposlenja.

Sudjelovanjem u ovakvim projektima željeli su mladima omogućiti stjecanje prvih radnih iskustava (susret sa svijetom rada) te stvoriti okruženje i potaknuti da ih se što veći broj zaposli i ostane u Hrvatskoj i na taj način doprinese zajedničkom boljitku.

Projekt ocjenjuju dobro organiziranim i vrlo uspješnim te su mu se s entuzijazmom priključivali.

Komentirajte prvi

organizator
pod pokroviteljstvom
glavni partner
partneri

New Report

Close