Lidl Hrvatska ostvario izvanredan rezultat te je nagrađen vrijednim priznanjem

Autor: Poslovni.hr , 06. veljača 2017. u 11:08
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Lidl je na svim ovim procesima već prilikom prve procjene postigao maksimalnu moguću ocjenu što je uistinu odličan rezultat koji svjedoči o snažnom strateškom fokusu na ljude.

Lidl Hrvatska šestu je godinu zaredom nagrađen vrijednim priznanjem Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Za 2016. godinu tvrtka je postigla visokih 94% ukupnih bodova unatoč značajnom postroženju standarda Certifikata Poslodavac Partner.

Naime, tvrtka SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat, u suradnji s mrežom od 40 vrhunskih HR stručnjaka, akreditiranih certifikatora za primjenu Poslodavac Partner metodologije, podigla je ljestvicu za dobitnike Certifikata još više. U svakom od 45 procjenjivanih procesa upravljanja zaposlenicima unutar pet područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima organizacije sada imaju priliku pokazati da su napravile korak više.

Prema novim standardima tako se sada procjenjuje i kako organizacija upravlja organizacijskom klimom, kako prepoznaje i razvija talente, kakve dodatne oblike nagrađivanja i programe brige za zaposlenike nudi te kako upravlja privremenom radnom snagom i što nudi ustupljenim djelatnicima, sezonskim radnicima i studentima.

Lidl je na svim ovim procesima već prilikom prve procjene postigao maksimalnu moguću ocjenu što je uistinu odličan rezultat koji svjedoči o snažnom strateškom fokusu na ljude. Ovakav rezultat pokazuje da organizacija kontinuirano ulaže u razvoj te ide ukorak s najboljim svjetskim trendovima upravljanja zaposlenicima.

Komentirajte prvi

New Report

Close