Kutjevačka vinarija Perak, poznata po graševini za koje vinar Ivica Perak kaže da je osvojila potrošače pristupačnom cijenom i odličnom kvalitetom, ovog prosinca na tržište izbacuje pjenušac.
Na promociji vinarije održanoj u zagrebačkom restoranu Kalelarga, premijerno je predstavljen pjenušac Perak rađen od graševine s likerskim ekstraktom iz ledene berbe koji je degoržiran i punjen specijalno za ovu priliku. Time je vinarija etiketama graševina sauvignon, chardonnayu,merlotu, roseu i ledenoj berbi vrhunske graševine pridodala svoj najnoviji proizvod -pjenušac.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu