Konzum je svim radnicima isplatio 200 eura nagrade

Autor: Poslovni.hr , 18. rujan 2023. u 11:59
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Konzum uložio dva milijuna eura u nagrađivanje zaposlenika.

Konzum nastavlja ulagati u zaposlenike te je svim radnicima isplatio 200 eura nagrade za angažman i rezultate ostvarene tokom ljetne sezone 2023. godine. Nastavak je to kontinuiranih napora kompanije da unaprijedi uvjete za svojih više od 10.000 zaposlenika.

„Sezona je period kad posebno do izražaja dolaze predanost i doprinos cijelog našeg tima. Rezultati koje ostvarimo u ljetnim mjesecima značajno utječu na cijelu godinu, stoga smatramo da napore i angažman naših ljudi u tom periodu moramo i dodatno honorirati. Isplatom ove nagrade želimo zahvaliti našim ljudima i pokazati da ih cijenimo, a to je smjer u kojem ćemo ići i u budućnosti, kad god to bude moguće“, izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

Novo veliko Konzumovo ulaganje u zaposlenike vrijedno je dva milijuna eura, a dolazi u godini koju je kompanija započela povećanjem plaća i drugih materijalnih prava u koje je ukupno uloženo gotovo 15 milijuna eura. Dodatno, u lipnju ove godine svi zaposlenici dobili su nagradu od 100 eura kao zahvalu na svakodnevnoj predanosti i profesionalnom angažmanu, što je ukupno ulaganje od dodatnih 850 tisuća eura.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close