Kako su u Srbiji doživjeli Šaranovićev šoping: ‘Zatresla se cijela zemlja, a tu nije kraj “udara”‘

Autor: VLM , 19. rujan 2019. u 09:07
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

“Želju da investira u Hrvatskoj navodno pokazuje i Miroslav Mišković čija kompanija Delta holding želi kupiti najbolji zagrebački hotel Esplanadu”.

Informacija da srpski biznismen Nebojša Šaranović naveliko kupuje dionice Kraša velika je vijest i u medijima u Srbiji, koji pišu i da tu nije kraj "udara".

Blic tako piše da je "cijela Hrvatska u panici jer Šaranović 'kvari planove hrvatskoj braći'".

– Cijela Hrvatska, mediji i investicijska javnost već nekoliko dana bruje o tome je li srpski privrednik novi vlasnik hrvatskog industrijskog simbola – navode oni.

Blic također navodi kako se "nakon Zagreba zatresla i cijela Hrvatska", "zahvaljujući desetinama javnih pitanja na temu tko je kupac iz sjenke koji Kraševu akciju plaća duplo više od nominalne vrijednosti, a istovremeno jačajući svoju vlasničku poziciju u, činilo se mnogima, nedodirljivoj kompaniji".

Novosti pak pišu da "tu nije kraj srpskog ekonomskog "udara" na Hrvatsku, jer je objavljeno i da je Miroslav Mišković zainteresiran za elitni zagrebački hotel Esplanadu".

"Želju da investira u Hrvatskoj navodno pokazuje i Miroslav Mišković čija kompanija Delta holding želi kupiti najbolji zagrebački hotel Esplanadu. Koliko je to realno, teško je reći, ali je sam hotel mijenjao vlasnike, a sada je najavljeno i preuređenje. Slične su se informacije pojavljivale i prije, a nedavno je Zorana Burlić, generalna direktorica Delta real estatea, kazala da su kompanija 'otvorenih očiju, koja ne poznaje granice'", navode Novosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close