Novo poglavlje: Gepek je lansirao vlastitu aplikaciju za dostavu paketa, evo što ih razlikuje od drugih

Autor: Darko Bičak , 16. ožujak 2023. u 09:22
Model dostave koji umrežuje putnike namjernike Foto: PD

Ovu minikurirsku službu su usred korone 2020. godine osnovali brat i sestra Carla i Dario Ferreri, a pridružio im se i Kristian Škarica, zadužen za razvoj poslovanja i širenje tržišta.

Gepek, inovativni hrvatski start-up koji trenutno broji 5000 korisnika, najavio je lansiranje svoje nove aplikacije čiji je cilj revolucija u industriji dostave paketa. S porastom e-trgovine, potražnja za brzim, ekološki prihvatljivim i učinkovitim rješenjima za dostavu nikada nije bila veća. Gepek, kako navode sami njegovi osnivači, ima za cilj odgovoriti na izazove s kojima se suočavaju trenutne dostavne tvrtke i pružiti korisnicima vrhunsko iskustvo dostave.

Gepek je krajem prošle godine dobio pola milijuna eura inicijalne pre-seed investicije. Vodeći investitor je John Lilić, jedan od investitora koji je između ostalog radio i kao savjetnik odbora Polygona, desetog najvećeg blockchaina na svijetu. Prije toga, u Gepek je investirala švedsko-hongkonška tvrtka Auki Labs, lider u AR tehnologiji, što će im omogućiti da svoje aktivnosti prošire i daleko izvan nacionalnih granica koristeći AR tehnologiju u last mile dostavi. Kako navodi Carla Ferreri, suosnivačica i izvršna direktorica Gepeka, aplikacija nudi rješenje za isporuku od kraja do kraja koje omogućuje praćenje u stvarnom vremenu, mogućnosti ekološkog pakiranja i isplative cijene. Gepekov inovativni pristup eliminira posrednike i fragmentaciju u procesu dostave, što ga čini idealnim rješenjem za sve potrebe dostave paketa.

“Oduševljeni smo što lansiramo našu novu aplikaciju i donosimo naše inovativno rješenje za dostavu paketa na tržište. Naš cilj je pružiti vrhunsko iskustvo dostave našim korisnicima, uz uštedu onima koji te pakete prenose, a vjerujemo da je aplikacija Gepek prvi korak u ostvarenju te vizije”, rekli su brat i sestra Carla i Dario Ferreri, izvršni direktori i suosnivači tvrtke Gepek. Kristijan Škarica, još jedan suosnivač Gepeka, naglašava da sada pokreću novo poglavlje u Gepeku i pružaju platformu koja pomaže u povezivanju ljudi sa stvarima koje vole, bilo da se radi o slanju poklona obitelji, podršci lokalnim OPG-ovim prijevozom njihove robe do stolova ili jednostavno činjenje života malo lakšim za zaposlene obitelji.

“Osim toga, naša aplikacija je dostupna 24/7 za razliku od klasičnih dostavljačkih tvrtki. Gepekova nova aplikacija sada je dostupna na App Storeu i Google Play Storeu”, ističe Škarica.

Komentirajte prvi

New Report

Close