FOTO: Podravka predstavila novi segment poslovanja Food Solution

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. listopad 2016. u 14:55
Foto: Damir Špehar / Pixsell

Posebnim pravilima pripreme i pakiranja te pridržavanjem određenih temperaturnih režima postiže se trajnost, a da pri tome ne dolazi do gubitka kvalitete u nutricionističkom pogledu te okusu i mirisu hrane.

Podravka je u petak u Koprivnici predstavila novi segment poslovanja Food Solution, kojim želi iskoračiti u Gastro segmentu, kupcima olakšati posao i pomoći im da kupnjom novih proizvoda postignu trajnu kvalitetu svoje usluge uz uštede u poslovanju, izvijestili su iz Podravke.

Nedavno izgrađena tvornica Food Solution specijalizirana za proizvodnju svježe pripremljenih, gotovih i polugotovih jela, prostire se na oko 1.500 četvornih metara te raspolaže najsuvremenijom i najkvalitetnijom opremom za pripremu i kuhanje hrane.

Trenutno je, kako se navodi u priopćenju, u ponudi 130 različitih proizvoda (jela) namijenjenih institucijama kao što su vojska i policija, bolnice, trgovački lanci te kompanije koje imaju vlastite restorane.

Posebnim pravilima pripreme i pakiranja te pridržavanjem određenih temperaturnih režima postiže se trajnost, a da pri tome ne dolazi do gubitka kvalitete u nutricionističkom pogledu te okusu i mirisu hrane.

"Jedinstvenost ovog projekta je što se ne nudi samo proizvod već i podrška, servis i savjetovanje u radu, koja je kupcima itekako potrebna. S obzirom na vrlo pozitivne reakcije domaćih kupaca te upite iz drugih zemalja, namjera nam je od ovog programa stvoriti novi internacionalni biznis", istaknuo je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

Food solution podrazumijeva potpuno novi gastro segment u kojem, osim samih visokokvalitetnih proizvoda, želimo kupcima prenijeti Know-How kako proizvode koristiti te im pružati usluge u pripremi jelovnika, organizaciji kuhinjskih poslova i osoblja te planiranju u ulaganjima u kuhinjsku opremu, kazao je stariji potpredsjednik za Food Solution Peter Fuchs.

Prezentacija novog poslovnog segmenta održana je u Podravkinom novouređenom restoranu društvene prehrane u koji je uloženo oko 4 milijuna kuna.

Podravkini zaposlenici svakodnevno mogu birati između tri jelovnika, a trošak za radnika se, ovisno o kombinaciji jela, kreće od 5 do 10 kuna.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Javno pa napisi koje sam to gluposti napisao

Ne pricaj gluposti.

Pa nije izgrađena nego preuređena iz jednog dijela ugašene mesne industrije,a sezonci rade za 2500kn tako da nije baš tako sjajno i bajno

New Report

Close