FOTO: Goste je posebno oduševio novi dizajn preuređenog Lavanda Sunny hotela na atraktivnoj lokaciji

Autor: Poslovni.hr , 11. kolovoz 2020. u 10:49
FOTO: Press

Nekadašnji hotel Lavanda, nakon preuređenja postao je dio brenda Sunny by Valamar koji biraju gosti koji traže jednostavnost odmora na plaži na atraktivnim lokacijama.

Uspješno je završena prva faza investicije u Lavanda Sunny Hotel by Valamar u uvali nadomak Starog Grada na otoku Hvaru, čime je započeo širi investicijski ciklus u objekte Helios Farosa u partnerstvu PBZ Croatia osiguranje OMF i Valamar Riviere. Iduća faza investicije nastavlja se već ove jeseni pa će ulaganje u hotel Lavanda kapaciteta 179 smještajnih jedinica iznositi ukupno 43 milijuna kuna. Ova investicija doprinijet će repozicioniranju destinacije prema ponudi usluga više dodane vrijednosti i daljnjem razvoju turizma na otoku Hvaru.

Lavanda Sunny Hotel by Valamar goste je ove sezone dočekao s moderno uređenim sobama, lobijem, kuhinjom i restoranom, a uvedena je i nova IT struktura te znatno unaprijeđena kvaliteta usluge. Uveden je Valamarov sveobuhvatni program zdravstvenih, sigurnosnostih i ekoloških standarda pod nazivom V Health & Safety, a implementirani su i HACCP sustav te digitalni sustav upravljanja objektom. Nekadašnji hotel Lavanda, nakon preuređenja postao je dio brenda Sunny by Valamar koji biraju gosti koji traže jednostavnost odmora na plaži na atraktivnim lokacijama. Goste je posebno oduševio dizajn hotela te izvrsna ponuda novog koncepta restorana i bara, s produljenim vremenom doručka te cjelodnovnom a la carte ponudom. Poseban naglasak stavljen je na lifestyle elemente odmora, što uključuje i vrhunske madrace koji će gostima osigurati posebnu udobnost i vrhunsku kvalitetu spavanja. Lavanda Sunny Hotel by Valamar je otvoren 15. srpnja i odmah zabilježio visoku popunjenost.

Tijekom lipnja i srpnja Valamar je postupno otvorio 21 hotel i ljetovalište i svih 15 kampova u osam jadranskih destinacija u kojima trenutno boravi više od 30.000 gostiju, što je izniman uspjeh imajući u vidu izazove s kojima se turizam suočava na globalnoj razini.

Komentirajte prvi

New Report

Close