FOTO: Čak dvije prestižne svjetske nagrade za Brigadin ured u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 13. prosinac 2023. u 10:36
FOTO: Brigada

Domaći dizajn interijera uz bok najpoznatijim svjetskim imenima.

Niz nagrada za dizajn i uređenje vlastitog ureda, agencija Brigada nastavila je s čak dvije prestižne svjetske nagrade Architecture masterprize. U kategoriji „Workplaces interior“ ovaj inovativan uredski prostor nagrađen je kao Best of Best, a nagradu je osvojio i u kategoriji „Conceptual interior“ te se tako našao u društvu nekih od globalno najpoznatijih realizacija i najznačajnijih arhitektonskih imena kao što su BIG – Bjarke Ingels Group, japanski arhitekt Tadao Ando ili španjolski arhitekt Alberto Campo Baeza.

FOTO: Brigada

Ovime je Brigada, kao naša globalno najnagrađivanija agencija za strateški dizajn interijera, još jednom dokazala da veličina ili geografski položaj zemlje nisu presudni za kvalitetna i inovativna rješenja koja svjetski žiri prepoznaje i nagrađuje ispred impozantnih projekata u svjetskim velegradovima. Brigadin ured od samo 200-tinjak kvadrata, u iznimno jakoj konkurenciji uredskih projekata od preko 35.000 kvadrata s neusporedivo većim budžetima, izdvojio se upravo zbog jedinstvenog koncepta koji spaja radni prostor, izložbenu galeriju i prekrasno prirodno okruženje.

Direktor Brigade, Damjan Geber

“Velika nam je čast na ovaj način prezentirati Hrvatsku u ovako jakoj konkurenciji i staviti na svjetsku kartu našu kreativnost i jedinstven pristup osmišljavanju prostora. Katkad su upravo ograničenja s kojima se susrećemo u našem okruženju poticaj za inovativnost i drugačiji pristup kreativnom procesu koji rezultira prostorima savršeno prilagođenim ljudima koji u njima borave. Osim motivirajućeg radnog okruženja koje smo stvorili, vjerujemo i da je činjenica da smo dio našeg prostora ‘poklonili’ zajednici u vidu Brigada Lab showrooma u kojem besplatno organiziramo izložbe mladih umjetnika te poveznicu s prirodom kroz urbani vrt u kojem uzgajamo vlastito povrće, utjecala na žiri koji je prepoznao ovaj suvremen pristup korištenju uredskih prostora“, istaknuo je Damjan Geber, direktor agencije Brigada.

Koncept koji stoji iza ovog multifunkcionalnog interijera, a koji objedinjuje inovaciju, eksperimentiranje i testiranje dizajnerskih rješenja te održivost, ujedno je i okosnica Brigadinog uspješnog poslovanja. Svojim dizajnerskim rješenjima i promišljanjem prostora, domaći dizajn interijera Brigada već dugi niz godina drži uz bok najpoznatijim svjetskim imenima.

FOTO: Domagoj Blažević

 

Komentirajte prvi

New Report

Close