Domaća agencija otvorila ured u New Yorku, planiraju širiti bazu klijenata po cijelom SAD-u

Autor: Lucija Špiljak , 15. prosinac 2021. u 12:28

Njihov njujorški business development tim fokusirat će se na razvoj partnerstva, prodajne mreže, networkinga te na razvoj mreže klijenata.

U rujnu ove godine David Ackermann, izvršni direktor agencije Degordian za digitalni marketing i produkciju, u intervjuu za Poslovni dnevnik najavio je mogućnost otvaranja novih ureda na internacionalnim tržištima gdje su im prihodi narasli za 180 posto i odakle su, u Londonu, SAD-u i Austriji, dobili više projekata nego ikad.

Najava se obistinila — svoj četvrti ured otvorili su u New Yorku.

Širenje na internacionalnim tržištima

Krenuli su prije 12 godina s prvim uredom u Zagrebu. Uslijedio je Mostar, a potom i Beograd čime su “zacementirali” regionalnu poziciju, no sada, kažu, ciljaju na američko tržište.

U New Yorku planiraju graditi bazu klijenata, uz širenje na ostatak SAD-a, a sva će rješenja producirati u Adriatic regiji. Iz Degordiana ističu da im je želja ondje osigurati vrhunski tim stručnjaka za koje su sigurni da mogu graditi i realizirati najkvalitetnije i najkompleksnije globalne projekte.

Na čelu njujorškog ureda bit će Swany Velázquez, a ideja je napraviti nultu točku, odnosno ishodište za američko tržište. Njihov njujorški business development tim fokusirat će se na razvoj partnerstva, prodajne mreže, networkinga te na razvoj mreže klijenata.

Premda New York slovi kao najnaprednije svjetsko tržište s ogromnim potrebama, iz Degordiana kažu da postoji svega desetak velikih i ozbiljnih agencija, dok su ostale manje, imaju premalo ljudi, jako uzak spektar usluga, a nerijetko i nedovoljno iskustva i znanja, u čemu domaća agencija vidi priliku.

‘Vidim ogroman potencijal’

Degordian danas zapošljava 120 ljudi, zajedno sa sestrinskim tvrtkama 250, a šest puta su osvojili nagradu “Najbolji poslodavac”. Tvrde da imaju bolji pristup talentu, iznimno kvalificiran i sposoban tim, ali i snažniji set usluga.

Voditeljica njujorškog ureda i izvršna direktorica za sjevernoameričko tržište, Swany Velázquez, u Degordianu vidi ogroman potencijal, a kaže da ga prati već nekoliko godina.

“Uvijek me fascinirala Degordianova kultura, talent, tim i kvaliteta. Koliko god sam već godinama prisutna na US tržištu, ne znam kada sam zadnji puta vidjela tako nešto. Mislim da Degordian ima ogroman potencijal kako u NYC, tako i na svjetskoj razini. Jako se veselim novim počecima. Ono što je napravljeno u Hrvatskoj, želimo ponoviti u NYC-u”, rekla je Velázquez.

Komentirajte prvi

New Report

Close