Bellabeatu se pridružio skandinavski ekonomist svjetskog glasa

Autor: Poslovni.hr , 01. prosinac 2020. u 12:26
FOTO: Press

Jeppe će se fokusirati na pozicioniranje Bellabeata kao podatkovne firme i pomoći im da napravi ključne suradnje s farmaceutskom i healthcare industrijom, gdje za Bellabeat vidi ogroman potencijal zbog podataka kojima raspolaže.

Hrvatski Bellabeat pojačanjem u timu podiže poslovanje na višu razinu – pridružuje mu se Jeppe Christiansen, svjetski poznati stručnjak u investicijskim i poslovnim krugovima. Skandinavski ekonomist svjetskog glasa, profesor na Sveučilištu u Kopenhagenu, ali i direktor vodeće tvrtke Lego Grupe, najvećeg proizvođača igračaka te potpredsjednik Novo Nordiska, multinacionalne farmaceutske kompanije s proizvodnim pogonima i uredima u 13 zemalja i godišnjim prihodom od 19,2 milijarde dolara. Jeppe će se fokusirati na pozicioniranje Bellabeata kao podatkovne firme i pomoći im da napravi ključne suradnje s farmaceutskom i healthcare industrijom, gdje za Bellabeat vidi ogroman potencijal zbog podataka kojima raspolaže.

Bellabeat je među prvima prepoznao veliki globalni skok ženske wellness industrije. U protekle četiri godine razvili su originalni pristup u sektoru wellnessa te uveli personalizirane wellness programe koji se temelje na menstrualnom ciklusu žena. Bellabeat koristi oko 50.000 novih skupova podataka za svaku osobu, a uvrštavanjem individualnih podataka u središte algoritma, Bellabeat svakoj ženi pruža optimalan način za postizanje ciljeva uključujući program gubitka težine, održavanja željene težine, postizanja trudnoće, optimiziranja spavanja itd.

Jeppe Christiansen će svojim ekonomskim znanjem i svjetski priznatim investicijskim iskustvom bitno pridonijeti Bellabeatu u sljedećoj fazi ekspanzije i osvajanju wellness tržišta.

Jeppe Christiansen: „Bellabeat ima vrlo moćnu poziciju na tržištu kao podatkovna firma, s obzirom na to da stare industrije poput farmaceutske imaju jako velikih problema u wellness sektoru kao i s inovacijama u njemu, a s ovim smjerom Bellabeat ima jako velike šanse etablirati se kao vodeća podatkovna firma na globalnom wellness tržištu“.

Komentirajte prvi

New Report

Close