Algebra otvorila vrata modernog coworking i event prostora

Autor: Poslovni dnevnik , 19. siječanj 2023. u 07:15
Coworking prostor Algebra Spark Space omogućuje povezivanje s više od 15.000 studenata/Algebra

Novi hub coworking prostor površine veće od 900 četvornih metara čini čak 111 suvremeno opremljenih radnih mjesta – u 15 odvojenih, privatnih uredskih prostora kapaciteta od 2 do 18 radnih mjesta

U zapadnom dijelu Zagreba, na adresi Gradišćanska 24, smjestio se Algebra Coworking Spark Space koji je ovih dana otvorio svoja vrata.

Novi hub coworking prostor površine veće od 900 četvornih metara čini čak 111 suvremeno opremljenih radnih mjesta – u 15 odvojenih, privatnih uredskih prostora kapaciteta od 2 do 18 radnih mjesta.

Korisnicima je na raspolaganju konferencijska dvorana za sastanke za 14 sudionika, zajednički prostor za druženje i objedovanje, odvojeni prostor za telekonferencije te moderno opremljene kuhinje.

“U coworking prostoru Algebra Spark Space korisnicima omogućujemo interakciju s više od 15.000 studenata i polaznika godišnje te više od 500 nastavnika iz IT, digitalnog, kreativnog i poslovnog područja, budući da je smješten u okruženju Algebrinog kampusa.

Sinergija poslovnih uredskih prostora i brzorastuće obrazovne institucije, do izražaja dolazi i u vidu brojnih dodatnih event prostora unutar kampusa u koje je implementirana vrhunska oprema i tehnologija.

Prostor za male i startup firme odlično nadopunjava i Algebra LAB, znanstveno-istraživački centar koji provodi inkubatorski program više od 10 godina, a od nedavno pruža i usluge Europskog Digitalnog Inovacijskog Huba za male i srednje poduzetnike”, istaknuo je Domagoj Mak, glavni operativni direktor i član uprave Algebre.

U sklopu Algebra Spark Spacea na raspolaganju je i Spark Event – novo urbano mjesto za organizaciju poslovnih događanja, predavanja, radionica, ali i niz drugih privatnih ili komercijalnih evenata. U okviru Algebra Rent Spacea omogućen je i najam dodatnih prostora.

Komentirajte prvi

New Report

Close