Agencija Uniline baca se na novi poslovni model, ovo će zanimati vlasnike vila

Autor: Marija Crnjak , 22. rujan 2020. u 15:31
Danas gotov da je standard da kuća za odmor nudi i bazen/FOTOLIA

Uniline će voditi računa o prihvatu i ispraćaju gostiju, kompletnu brigu o pripremi i održavanju iznajmljenih nekretnina, kao i cijelom procesu najma, uključujući fotografiranje i oglašavanje nekretnine. 

Agencija Uniline baca se u novi poslovni model, od iduće sezone pružat će usluge kompletnog upravljanja smještajnim objektom u privatnom smještaju. Kako pojašnjavaju u današnjoj objavi, od iduće sezone vlasnici kuća za odmor i vila imat će na raspolaganju punu uslugu – Uniline će voditi računa o prihvatu i ispraćaju gostiju, kompletnu brigu o pripremi i održavanju iznajmljenih nekretnina, kao i cijelom procesu najma, uključujući fotografiranje i oglašavanje nekretnine. 

„Vjerujemo da će naša usluga kompletnog upravljanja smještajnim objektom biti pun pogodak za brojne vlasnike nekretnina koji će uz nas spremno dočekati turističku 2021. godinu. Ideju smo prezentirali još prošle godine na Danima otvorenih vrata, pri čemu su brojni iznajmljivači pokazali interes za ovakav model suradnje, zbog čega vjerujemo da je ovo idealno rješenje za nova vremena u kojima smo se našli te se radujemo sklapanju novih partnerstava. Unilineovo bogato iskustvo u turizmu i veliki know-how najbolja su garancija kvalitetnog upravljanja smještajnim objektima partnera“, ističe Boris Žgomba, predsjednik uprave Unilinea.

Nakon sklapanja suradnje, iznajmljivači neće trebati brinuti o prihvatu i ispraćaju gostiju, održavanju travnjaka, okoliša, bazena, ali ni čišćenju kuće, pranju posteljine i ručnika. Mali nužni popravci i tekuće održavanje također će biti na Unilineu, odnosno svi oni poslovi kojima se inače tijekom sezone bave iznajmljivači. Unilineovi stručnjaci već su krenuli u pregovore sa zainteresiranim iznajmljivačima i vlasnicima, a nakon razgovora slijedi obilazak kuća za odmor te sastavljanje ponuda koje će biti prilagođene svakom vlasniku ovisno o lokaciji, veličini kuće te sadržajima koje nudi. Uniline će s vlasnicima nekretnina sklopiti ekskluzivni ugovor, no svi se uvjeti prilagođavaju kroz dogovore s partnerima, zbog čega nema straha da iznajmljivač neće moći ugostiti svoje stalne, dugogodišnje goste.

Prilikom sklapanja novih suradnji fokus je na kućama i vilama s bazenom koje se nalaze na širem području Pule. 

Komentirajte prvi

New Report

Close