Nagrade Poslovnog dnevnika Atlanticu, Podravki i HT-u

Autor: Tomislav Pili , 13. listopad 2022. u 22:00
Irena Ivanković iz Podravke, Maja Brekalo iz Atlantica i Tomislav Bajić iz Hrvatskog telekoma/G. Jelavić/PIXSELL

Atlantic, Podravka i Hrvatski telekom dobitnici su ovogodišnje, 13. po redu Nagrade Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima.

Atlantic, Podravka i Hrvatski telekom dobitnici su ovogodišnje, 13. po redu Nagrade Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima dodijeljene na konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije u Dubrovniku.

Treća nagrada pripala je Hrvatskom telekomu, a preuzeo ju je Tomislav Bajić, voditelj odnosa s investitorima najvećeg domaćeg telekoma.

“Hvala svima koji su prepoznali trud koji smo uložili u odnose s investitorima. Iza nas su dvije dinamične godine, a u takvom okruženju visoki standardi transparentnosti poslovanja postali su nužnost”, kazao je Bajić.

Podravki je ove godine pripala druga nagrada, a iz ruku glavnog urednika Poslovnog dnevnika Vladimira Niševića primila ju je Irena Ivanković, voditeljica odnosa s investitorima koprivničke kompanije. Kao i Bajić i Ivanković je istaknula izazove s kojima je suočena cijela industrija.

Ipak, i u takvom okruženju Podravka je započela investicijski ciklus, krenula u restrukturiranje Žita, isplatila je najvišu dividendu u posljednjih sedam godina, ulaže u ljudske resurse, a ostvaren je i iskorak u nefinancijskom izvještavanju, rekla je Ivanković.

Nagradu Poslovnog dnevnika Atlantic dobiva već treću godinu zaredom, naglasila je Maja Brekalo iz odnosa s investitorima te kompanije.

“Drago mi je da je prepoznato da smo i u turbulentnim vremenima zadržali visoke standarde izvještavanja”, kazala je Brekalo.

Komentirajte prvi

New Report

Close