U srijedu 26. lipnja 2024. godine u zagrebačkom restoranu Yezi, Badel 1862 predstavio je svoj novi pjenušac pod nazivom Epoha. Na eno-gastronomskom događaju okupljeni su imali priliku prvi kušati ovaj vrhunski pjenušac proizveden klasičnom metodom vrenja u boci.
„Inspiracija za naziv Epoha proizašla je iz želje da predstavimo razdoblje, vrijeme i put koji su bili potrebni za stvaranje ovog vrhunskog djela. Epoha, pripremljena tradicionalnom metodom vrenja u boci i njegovana dvije godine, odlikuje se svježinom, s izraženim citrusnim i voćnim notama“, kazala je Mia Vukdragović, brand menadžerica za vino u Badelu 1862 istaknuvši da je kreator Epohe vrsni enolog Dubravko Ćuk koji je ujedno i kreator Korlat vina.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu