U svijetu kulinarske umjetnosti, restoran Eateria istaknuo se svojom autentičnošću i inovativnim pristupom pripremi jela. Njihov novi jesenski degustacijski menu, baziran na pažljivo odabranim lokalnim namirnicama, poziva goste na jedinstveno putovanje okusa. Razgovarali smo s Tenom Majetić, idejnom začetnicom cijele priče i otkrili što se krije iza uspjeha njihove gastronomije te kako je Eateria postala sinonim za vrhunsku kuhinju u Zagrebu.
Eateria, još uvijek nova perjanica zagrebačke gastro scene, hrabro kroči u enogastronomske vode. U samo tri godine postojanja, Eateria je postala nezaobilazna oaza vrhunske gastronomije gdje se ljubav prema hrani pretače u nevjerojatne kulinarske kreacije. Svaki tanjur otkriva priču o strasti i vrhunskom umijeću. Njihova filozofija uključuje visokokvalitetne sastojke, elaborirano kuhanje, promišljeno odabranu ponudu vina, profesionalnu uslugu te pažljivo uređeni prostor s impresivnim pogledom na grad. No, jedan od razloga zbog kojeg se gosti iznova vraćaju predstavlja obiteljska atmosfera i duh zajedništva mladog tima s iskonskom strasti prema kuhanju.




Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu