Ako poput većine često žurite dovršiti i servirati ručak, možda ste pomislili da je pranje zelene salate korak u pripremi koji se može i preskočiti, no stručnjaci to nikako ne savjetuju.
Kao što znamo, lisnato povrće dolazi iz zemlje i ne može baš biti čisto, a na zelenoj salati mogu živjeti i razne bakterije pa ju je najbolje oprati neposredno prije jela, kako bi se s nje isprala sva prljavština, kaže dijetetičarka i stručnjakinja za sigurnosti hrane Katie Sabatini, piše Večernji list.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu