Uz žitarice, voće, kruh i razne namaze, jaja su vjerojatno jedna od namirnica koju najčešće koristimo za pripremu doručka i večere. Ona se mogu kuhati, pržiti i poširati, a od njih se najčešće rade tvrdo kuhana i meko kuhana jaja, jaja na oko, omlet i kajgana, piše Aktivnasi, a prenosi City magazine.
Posljednje jelo bit će u fokusu našeg današnjeg teksta, u kojem ćemo vam otkriti nekoliko trikova za njegovu pripremu. Kajgana se relativno lako sprema, zbog čega je omiljena i među ljudima koji nisu vješti u kuhinji. Ipak, postoji jedna česta greška koju mnogi rade kada je spremaju, a to je dodavanje popularne namirnice kojoj prema navodima kulinarskih stručnjaka tu nije mjesto.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu