Postoje dva načina za rješavanje nereda u kuhinji: svakodnevno pospremanje – primjerice nakon kuhanja, jela ili prolijevanja – i zatim, vrsta dubinskog čišćenja koja je obično rezervirana za ljude koje želite impresionirati kada dolaze ili pokušavate dobiti sigurnosni polog prije preseljenja, piše Lifehacker.
Naravno, neki ljudi dubinsko čišćenje smatraju zadovoljavajućim, ali čak i za njih uklanjanje masnoće od kuhanja može biti izazov. Čak i s ispušnim ventilatorima i napama, one kapljice masnoće koje prekrivaju vaš štednjak dok nešto pržite, na kraju se pretvore u ljepljivi film koji se može nakupiti tijekom vremena, stvrdnjavajući se na radnim pločama, uređajima i zidovima. Ako ste ikada pokušali ukloniti masnoću od kuhanja s kuhinjskih površina, znate da to nije lako. U nastavku donosimo nekoliko tehnika i strategija koje će vam pomoći.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu