Osušeno začinsko bilje s vašeg stalka sa začinima je uvijek opcija, ali razmislite o tome koliko je pametnije ubrati svježe začinsko bilje s prozorske daske da uljepša vaše obroke kao što uljepšava vašu kuhinju. Mnoge biljke na koje se redovito oslanjate mogu rasti poput trave u zatvorenom prostoru uz malo ljubavi, piše Eatthis.
Svježi peršin, vlasac i drugo začinsko bilje sadrže dobre količine antioksidansa i drugih hranjivih spojeva koji će koristiti vašem zdravlju dok daju okus jelima od povrća, juhama i pečenjima, kaže registrirana dijetetičarka Lisa Hugh.





Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu