Krumpir, tjestenina i riža primjeri su škrobne hrane koja se vrlo često jede za večeru, međutim, nutricionistkinja Tracee tvrdi da se ta hrana jednostavno metabolizira do šećera i stvara povišeni šećer u krvi i inzulin. To nije dobro jer se neće sagorjeti za energiju, već će se pohraniti kao mast.
Začinjena hrana
Iznenađujuće, začinjena hrana nije dobra za večeru. Nutricionistkinja Karen Z. Berg rekla je da takva hrana može uzrokovati žgaravicu, a pogotovo ako ćete leći nadugo nakon što ju konzumirate.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu