“Meso je skuplje od 30 do 50 posto, povrće 30 posto. Ulje za prženje poskupjelo je više od 100 posto, a troškovi energije za 2000 posto.
U jednom sam trenutku povukao ručnu i rekao da sad moram nešto poduzeti. Umjesto da mijenjam jelovnik i povećavam cijenu vode i drugih usluga, odlučio sam uvesti ta tri eura”, tumači njemački ugostitelj, prenosi Danica.
“Gosti s kojima sam razgovarao to razumiju i mislim da je ta otvorenost i iskrenost zapravo prilično dobra”, kaže Ingendorn.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu