Hladan tuš za Hrvate: Išli točiti gorivo u Mađarsku pa ih dočekalo neugodno iznenađenje

Autor: Poslovni.hr , 16. ožujak 2022. u 08:47
Foto: Unsplash

Svaku litru je platio oko 9,6 kuna, dok je u Hrvatskoj cijena oko 14 kuna.

Podravci su ovih dana naveliko točili gorivo u susjednoj Mađarskoj jer je tamo cijena već dugo zamrznuta na oko 9,6 kuna, pa mogu uštedjeti i 200 kuna po spremniku.

No, čini se kako to više neće biti moguće. Čitatelj iz Koprivnice u utorak je točio na benzinskoj OMV-a u mađarskom Barcsu i tamo ga je dočekalo neugodno iznenađenje, piše Danica.

Strani državljani, naime, na toj benzinskoj mogu natočiti tek 10 litara goriva, što je naš čitatelj i učinio. Svaku litru je platio oko 9,6 kuna, dok je u Hrvatskoj cijena oko 14 kuna.

Čitatelji pak javljaju kako je na nekim benzinskim postajama u pograničnim mađarskim naseljima količina za strance ograničena na 20 litara. Ne zna se odnosi li se to samo na Hrvate ili i na sve strane državljane koji su u tranzitu kroz tu zemlju.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Pa, nema  jebe kod Orbana….nije on  ko Plenković-  da  mora  svakome  držati  stranu….

Orban nije nikome dužan i štiti svoj narod.

Prije je sramota bila reći da ti je sin gej (kao što sam npr ja, pa se smijem na taj način šaliti). Sada je sramota reći da ti sin radi kao “novinar” na Polovni.hr. Pa ovaj “članak” bi i na 24 sata bio smiješno kratak i loš. Ovo nije novinarstvo, ovo je vrlo lijeni copy/paste. Sramota da vas bude, doduše i ja bih “radio” na ovakvom radnom mjestu, mogao bih istodobno i npr dostavljati hranu ili čistiti prozore, a i to su daleko umniji poslovi od ovog.

New Report

Close