Pršutarna i Stancija Buršić iz Vodnjana u svoj je asortiman uvela suhomesnatu grickalicu, točnije istarski čipa od pancete. Inače, u pitanju je pršutana koja je krenula s radom 1994.godine, tada pod nazivom “Kod Milana”, a danas imaju šest zaposlenih i stanciju u kojoj nude jela bazirana na njihovim suhomesnatim proizvodima.
“Ideja za otvaranjem pršutane došla je kad je moj otac Milan, prestao raditi u velikoj tvrtki u Istri koja se bavila proizvodnjom, bio je to veliki pogon od skoro 30.000 pršuta godišnje, koji danas propada”, prisjetila se početaka Mikela Buršić Lisjak, čija je obitelj startala s ovim biznisom.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu