Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi započela je s trećom sezonom projekta „Aminess Gourmet Lab“ pod vodstvom ambasadora projekta, chefa Davida Skoke. U pitanju je projekt koji okuplja najbolje stručnjake iz ugostiteljstva s ciljem edukacije mladih kuhara, konobara, barmena za vrhunske usluge u turizmu.
Projekt tijekom travnja na jednom mjestu okuplja najveća imena hrvatske gastronomije. Edukacije se održavaju u restoranu Loop u novigradskom Aminess Maravea Camping Resortu, a sudjeluju zaposlenici iz svih destinacija gdje Aminess posluje – Istra, otok Krk, otok Korčula i poluotok Pelješac.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu