Nakon što je Uber prošlog tjedna najavio kako planira ući na tržište dostave hrane, u razgovoru sa zagrebačkim ugostiteljima saznali smo bi li surađivali s UberEATS platformom kada bi zaživjela na domaćem tržištu.
"Moj profesionalni i osobni stav je da nisam zainteresiran za takvu vrstu poslovanja, a glavni razlog je razina kuhanja u našem restoranu. Kvaliteta i prezentacija jela koju mi želimo isporučiti našim gostima u restoranu ne može ostati na istom standardu kad bi radili dostavu, tako da takav poslovni potez gubi smisao˝, smatra Mario Mihelj, chef zagrebačkog restorana El Toro.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu