Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

FOTO: Branko Ognjenović okusima i mirisima povezao sve dijelove zemlje

Autor: Ana Maria Filipović Grčić
14. lipanj 2017. u 10:05
Podijeli članak —
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U Novalji su skuhali žgvacet od puretine, za čiju je pripremu bilo potrebno oko 20 kilograma mesa, desetak kilograma povrća i 20-ak kilograma tjestenine.

Uz izložbeni dio, svaki festival poduzetništva, obrta i OPG-a ima i gastronomsku dionicu za koju se svaki put pobrinu snage Majstora kuhara, kulinarskog studija koji vodi poznati hrvatski kuhar Branko Ognjenović i, kako sami kažu, mjesta koje okuplja sve zaljubljenike u gastronomiju i enologiju.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

U Novalji su skuhali žgvacet od puretine, za čiju je pripremu bilo potrebno oko 20 kilograma mesa, desetak kilograma povrća i 20-ak kilograma tjestenine. Brojni domaći i strani gosti tako su imali priliku uživati u nekoliko stotina porcija jela koje je inače karakteristično za istarski kraj.

Uz izložbeni dio, svaki festival poduzetništva, obrta i OPG-a ima i gastronomsku dionicu za koju se svaki put pobrinu snage Majstora kuhara, kulinarskog studija koji vodi poznati hrvatski kuhar Branko Ognjenović i, kako sami kažu, mjesta koje okuplja sve zaljubljenike u gastronomiju i enologiju.

U Novalji su skuhali žgvacet od puretine, za čiju je pripremu bilo potrebno oko 20 kilograma mesa, desetak kilograma povrća i 20-ak kilograma tjestenine. Brojni domaći i strani gosti tako su imali priliku uživati u nekoliko stotina porcija jela koje je inače karakteristično za istarski kraj.

Ognjenović se festivalu Moja poduzetna Hrvatska upravo, između ostalog, i pridružio kako bi okusima i mirisima povezao sve dijelove zemlje. 

Autor: Ana Maria Filipović Grčić
14. lipanj 2017. u 10:05
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close