B2B Run će u 4 grada privući više od 3000 sudionika

Autor: Marta Duić , 04. veljača 2016. u 22:00
Organizatori ove godine očekuju više od 300 sudionika u Splitu, Rijeci i Osijeku te najmanje 3000 u Zagrebu

Ova poslovna utrka namijenjena je svim zaposlenicima tvrtki prijavljenih na području Hrvatske.

Nakon velikog uspjeha prve poslovne utrke u Hrvatskoj B2B RUN, koja je već u svom prvom prošlogodišnjem izdanju u Zagrebu zabilježila golem interes, ovogodišnja će se održat će u čak četiri grada – Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Ova poslovna utrka namijenjena je svim zaposlenicima tvrtki prijavljenih na području Hrvatske, a lani je na njoj sudjelovalo više od 1000 trkača iz 80 kompanija.

Nagrade se dijele u tri kategorije za mala, srednja i velika poduzeća, a organizatori ove godine očekuju više od 300 sudionika u Splitu, Rijeci i Osijeku te najmanje 3000 u Zagrebu.  "Poslodavce diljem svijeta muče isti problemi – kako povećati učinkovitost zaposlenika, potaknuti međusobnu komunikaciju i podići njihovo zadovoljstvo. U želji da damo svoj doprinos odlučili smo podržati poslovnu zajednicu i u vidu B2B RUN-a ponuditi jedan poticajni alat koji će ih podržati u suočavanju s navedenim izazovima", poručila je Dijana Vetturelli, inicijator B2B RUN-a.

Naslovni sponzor utrke je HT, iz čijih je redova prošle godine sudjelovalo 172 zaposlenika koji su bili i ambasadori donatorske akcije "Zajedno smo jači". "Utrka B2B RUN idealna je aktivnost, njome pridonosimo poboljšanju zdravlja naših zaposlenika, ali i jačanju timskog duha, kao i boljem umrežavanju s kolegama iz drugih kompanija", istaknula je Marija Felkel, članica Uprave HT-a za ljudske resurse. Među trkačima je lani bio i Bojan Mušćet iz korporativnih komunikacija HT-a, koji je i inače aktivni trkač. "Lanjska  titula najfit kompanije i to što smo bili vice prvaci svoje kategorije samo nam je dodatan poticaj da ove godine osvojimo zlato. Vjerujem da utrka B2B RUN ima predispozicije postati ključnom točkom u kalendaru trkačih događanja", kaže Mušćet. 

Komentirajte prvi

New Report

Close