Ponudili smo priču koja potpuno pripada ovom našem kraju, a o kojem će ljudi definitivno pričati. U njemu nema ništa neprirodno, nema umjetne intervencije. Svaka boca je jedinstvena, pravi unikat, kaže za DuList Dubrovčanin Edi Bajurin, idejni tvorac jedinstvenog proizvoda kojeg će neki uvrstiti u rubriku suvenira, a neki drugi pak svrstati među zanimljivo dizajniranu vinsku avanturu.
'Posebno mi je bitno reći kako ovo nema nikakve veze s kineskim suvenirima, jer je sve do posljednjeg detalja hrvatsko. Jadransko more, vino ‘Plavac 2012.’ iz Janjine, glina koja se peče u Požegi, ‘noge’ od kovanog željeza iz Siska, pa borovina za kutije koje se rade u Varaždinu, staklo, pluto… Sve je hrvatsko, a uz to htjeli smo da bude što bliže originalu', nabraja Bajurin te objašnjava kako je uopće došao na ideju o uronjavanju amfore s bocom vina u dubinu Jadranskog mora.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Već viđeno u Italiji, ali nema veze…..
Svaka čast!
Uključite se u raspravu