Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Bruketa uronio u Podravkinu tortu

Autor: Poslovni dnevnik
18. svibanj 2014. u 21:58
Podijeli članak —
PD

U sklopu drugog dana nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija održanog u Rovinju neki od najistaknutijih hrvatski kreativaca pokazali su slatku stranu svoje kreativnosti.

U sklopu drugog dana nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija održanog u Rovinju neki od najistaknutijih hrvatski kreativaca pokazali su slatku stranu svoje kreativnosti. Naime, Podravkina Dolcela je u sklopu promocije knjige “Priče o nedjeljnom kolaču” na vrlo zanimljiv način pokazala kako kulinarstvo i komunikacije imaju niz sličnosti. Davor Bruketa, Iva Babaja i Jakov Vilović morali su u zadanom vremenskom roku, na individualan način ukrasiti Dolcelinu tortu. Iako je Iva Babaja osvojila simpatije svojih kolega, prvo mjesto odnio je Davor Bruketa, kreativni direktor i osnivač agencije Bruketa&Žinić OM. Bruketa je, osim ukrašavanja, odlučio izvesti i mini performans – otisnuvši svoje lice u tortu, dokazavši tako još jednom kako neočekivane i jedinstvene ideje uvijek budu nagrađene.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

U sklopu drugog dana nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija održanog u Rovinju neki od najistaknutijih hrvatski kreativaca pokazali su slatku stranu svoje kreativnosti. Naime, Podravkina Dolcela je u sklopu promocije knjige “Priče o nedjeljnom kolaču” na vrlo zanimljiv način pokazala kako kulinarstvo i komunikacije imaju niz sličnosti. Davor Bruketa, Iva Babaja i Jakov Vilović morali su u zadanom vremenskom roku, na individualan način ukrasiti Dolcelinu tortu. Iako je Iva Babaja osvojila simpatije svojih kolega, prvo mjesto odnio je Davor Bruketa, kreativni direktor i osnivač agencije Bruketa&Žinić OM. Bruketa je, osim ukrašavanja, odlučio izvesti i mini performans – otisnuvši svoje lice u tortu, dokazavši tako još jednom kako neočekivane i jedinstvene ideje uvijek budu nagrađene.

Autor: Poslovni dnevnik
18. svibanj 2014. u 21:58
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close