Ana Balić je godinama bila u radnom odnosu, a onda je odlučila pokrenuti vlastiti biznis. Njena tvrtka Zdravi pinklec osnovana je u srpnju prošle godine u Zagrebu, a bavi se uzgojem sezonske, domaće, organske hrane na području Zagorja, koja se dostavlja na kućni prag, u terminu kada klijentu najviše odgovara. U tijeku su pripreme koje se odnose na ideju da se dio zemlje obogati kulturama koje bi se nastojale plasirati na europsko tržište. Inače, tvrtka dostavlja voće i povrće, sireve i jaja, domaće tjestenine, džemove i med, bućino ulje, maslinovo ulje i slično.
"Vlastiti posao sam odlučila pokrenuti nakon dugogodišnjeg rada 'za nekoga', što je podrazumijevalo predani cjelodnevni rad, s maksimalnom koncentracijom na uspjeh, koji nažalost nije ovisio o meni. Situacije koje bi se događale na poslu su me uvijek dovodile u poziciju da se zapitam 'kada bi se radilo o mojoj firmi, što bih ja napravila?'. Trebalo mi je dugo vremena da uopće shvatim što želim raditi, što je dodatno poticalo određeno nezadovoljstvo koje se skupljalo u meni. U jednom trenutku mi se činilo kao da svi iz moje okoline imaju svoje privatne biznise, trude se i uspjevaju, jedino ja nisam osjećala čak niti želju da radim nešto svoje. Ideja se u kratkom periodu iskristalizirala, pogotovo zato što se sve više osoba želi hraniti zdravo, a nepovjerljivi su prema izboru koji se nudi", opisuje nam Ana Balić.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Fora!
Biodinamički uzgoj?
Prihrana/preventiva … zeolit možda?
anyway go just go ..!
Samo naprijed! Bravo! [emo_palacg]
Uključite se u raspravu